Retseptid ja õpetused, Siidrid Siidri valmistamine Posted by Ülle juuni 22, 2020 Mida siidri kääritamiseks on vaja: 1 kg suhkrut, kääritusämber 30 L, segamiseks kulp või spets. labidas, termomeeter, sifoontoru/voo... Continue reading
Retseptid ja õpetused, Vein vanadest moosidest Vein vanadest moosidest ja mahladest Posted by Ülle juuni 22, 2020 6-8 liitrit vanu moose (ei tohi olla käärima läinud). Pese kõik tarvikud spetsiaalse pesuvahendiga VWP ja loputa külma veega. Kalla... Continue reading
Essentsid, Retseptid ja õpetused Essentsid Posted by Ülle juuni 22, 2020 Segada pudeli sisu 0,7 liitri puhta ja maitsevaba viinaga. NB! Vajab laagerdust Continue reading
Retseptid ja õpetused, Veinid Veinid Posted by Ülle juuni 22, 2020 KONTSENTRAATVEINI La Mancha VALMISTAMISE ÕPETUS 1. Pese korralikult kääritusämber ja loputa külma veega. 2. Kalla konsentreeritud mah... Continue reading
Õlled, Retseptid ja õpetused Õlle valmistamine Posted by Ülle märts 7, 2024 Õlle valmistamine (Coopers) 1. Coopers õlle valmistamiseks tuleb kõigepealt purk panna kuuma vette, et purgi sisu pehmeneks.... Continue reading
Retseptid ja õpetused, Vein vanadest moosidest, Veinid Marja- ja puuviljaveinid Posted by Ülle juuni 22, 2020 Veini valmistamise Retseptpakk 25 L veini valmistamiseks Pakend sialdab: Kotike E - Puhas spetsiaalpärm 8 g Kotike B - Pärmi toitesoo... Continue reading