Coobra 48 on spetsiaalselt spetsiaalselt valmistatud kiire pärm, mis võimaldab kääritada 6 kg suhkrut 48 tunni jooksul või 8 kg suhkrut 5 päeva jooksul optimaalsel temperatuuril (vt tabelit).
Lahustage suhkur (vt tabel) 6 liitris. kuuma veega ja täitke külma veega kogumahuni 26 liitrit. Valage koti sisu veinivõrku ja loksutage või segage tugevasti. TÄHELEPANU! Pruul peab sisaldama kohustuslikku kogust puuvilju. Ärge kasutage kääritustorusid. Soovitatav vedeliku temperatuur (vt tabelit). Sisu: pärm, pärm, vitamiinid ja mikroelemendid. Netokaal: 135 g.
* 9 kg suhkru kääritamiseks ja 21,5% alkoholi saamiseks peab pärmi temperatuur vedelikus olema alati vahemikus 18–240 ° C, st see tuleb jahutada. Lisaks kasutage pulbristatud suhkru asemel eelistatavalt 10 kg glükoosi (viinamarjasuhkur).
Suhkur (kg) | 6 | 7 | 8 | 9 |
Pärmi aeg (päevades) | 2 | 3 | 5 | 7-10 |
vedeliku temperatuur | 20-35 0 C | 20-30 ° C | 20-27 0 C | 18-24 0 C |
alkohol | 14% | 17% | 19% | 21% |